2 ss glutenfri havre
1 dl mandelmasse eller mer bokhvetemel
2 ss bokhvetemel
2 ss quinoa mel eller mer bokhvetemel
1 klype havsalt eller himalaya salt
2 ss søtning, feks kokosblomst sukker, xylitol, lønnesirup eller daddelsirup
2 ss smeltet ekstra virgin kokosolje
2 ss smeltet økologisk smør eller ghee ( kan sløyfes men gir ekstra god smak)
3 dl mandelmelk eller annen type melk f.eks havremelk, rismelk o.l.
1 ts natron
1 ts kardemomme
Ett dryss ekte vanilje hvis man vil.
2 ss rømme eller yoghurt (kan sløyfes)
2 ss chia frø ( kan slylfes)
Alt røres godt sammen til en jevn røre. Tilsett mer veske hvis for tykk røre.
La den svelle i ca 10 minutter, ta frem vaffeljernet og stek i vei.
Disse ble deilige og sprø, vi spiste opp nesten alle sammen før vi var ferdige å steke😘
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar